За Нас

Производител на качествено българско дамско бельо, бодита и бански костюми

Кои сме Ние

Верига Магазини TiaraGaliano се заражда през 1991 г. с основаването на малка фирма за търговия на луксозно българско и чуждестранно бельо. През годините се е ориентирала изцяло към продажби на българско производство. Първата голяма стъпка е през 2001 година, когато се заражда идеята за собствено производство на качествено луксозно дамско бельо и бански костюми марка “Тиара Галиано” с цел задоволяване желанията на все по-взискателния потребител. Съотношението качество-цена налага търговската марка „Тиара Галиано” сред първите и най-желани продукти в нашата Верига Магазини. В процеса на работа много от изделията са усъвършенствани и подобрени – вкарани са нови технологии и иновации за засилването контрола на качеството ни.

Ние сме добре известни с нашето лого и слоган, който казва:
„Нека нашите продукти говорят вместо Нас“.
Галя Илиева / Основател

В резултат на дългогодишния ни опит в търговията и дистрибуцията на дамско и мъжко бельо, бански костюми, чорапи и чорапогащи на едро и дребно, ние имахме възможност да развием голяма маркетингова стратегия сред всяка клиентска група, със специално внимание към нашите постоянни клиенти , като винаги се стараем да отговорим на техните нужди и желания.

Ние изразяваме нашата благодарност към всички наши клиенти, които ни помагат да вървим напред!

Кои избират Нас

Нашите продукти са насочени към съвременната активна жена.

Независимо дали сте активна бизнес дама, грижовна домакиня, спортна натура, предизвикателна красавица или всичко това заедно, нашата основна мисия е да ви предложим дамско бельо, което е точно по ваш вкус и съответства напълно на стила ви на живот и очакванията за качество и комфорт.

Основни ценности и Характеристики на марката

Нашият Екип

Една фирма е толкова успешна, колкото са и нейните служители.

В Тиара Галиано всеки отделен служител е част от успеха. Ние поставяме високи изисквания към нашите служители и сме готови да направим всичко в замяна. Ние инвестираме в хората и ги подкрепяме. Вярваме, че мотивираният екип е ключов фактор за успеха ни и затова сме изградили един надежден и ангажиран екип, който да съпровожда нашето развитие.
Ние избираме да работим само с отлично мотивирани и високо квалифицирани специалисти, приемащи мисията на фирмата и отдаващи цялата си енергия в името на доволните ни клиенти. Креативни дизайнери, стриктни специалисти в производството, строги контрольори на качеството, комуникативни търговски специалисти – всички ние работим с удоволствие, защото знаем, че всеки ден създаваме много красота, комфорт и усмивки за многобройните ни клиенти.

Как работим Ние

Философия

Във философията на нашата компания са заложени много и високи цели, свързани с бъдещото развитие на организацията. Най-важната за нас обаче остава идеята ни да сме в услуга на нашия клиент. Желанието на екипа ни от професионалисти е да създава продукти, които не само да удовлетворяват нуждите на крайния потребител, но и да галят сетивата му с екстра качество и комфорт. Разработките на нов асортимент и възпроизводството му винаги обвързваме с последните модни тенденции в Европа и света. Обмисляме внимателно, както дизайна, така и функционалността на продуктите си. Също така не на последно място се стараем да творим , ползвайки висококачествени материи, които ще докосват клиентите ни.